07-04-2010, 19:37
Bloguma Hoşgeldin .gif)
Öncelikle biraz kendimi tanıtmak istiyorum.
Adım ; Gözde
Yaşım ; 14,5
İstanbulda oturuyorum. Başak burcuyum. Böceklerden çok korkarım. Sevdiğim ünlüler-şarkıcılar ; '' Ian Somerhalder, Rihanna, Ke$ha, Lady Gaga '' böyle gidiyor işte. Hayata olumlu bakarım.
Karşımdaki kişilerinde hayata olumlu bakmasını isterim. Gülmeyi, güldürmeyi severim.
Gülerim, gülersin, güler.
Immm, sonra...
Senaryo yazmayı, müzik dinlemeyi, dans etmeyi... Çok severim.
İleride Avukat olmak istiyorum. Ama Yönetmende olabilir.
RPG sitelerine üye olmayı çok severim.
Anı yaşayanlardan değilimdir. Herzaman planlı olmayı severim.
Hayatta emin olun ki mutlu olmak için o kadar çok neden var ki. Ama insanlar bazen mutlu olmak için çevresinde olan hiçbirşeyin kıymetini bilemiyor. Kaybetmeden değerini bilmek çok önemli birşey bence. Duygusalamı bağladım ne ? 
Kendimi elimden geldiği kadarıyla tanıttım işte.
Tekrar Hoşgeldiniz...
.gif)
Öncelikle biraz kendimi tanıtmak istiyorum.

Adım ; Gözde
Yaşım ; 14,5

İstanbulda oturuyorum. Başak burcuyum. Böceklerden çok korkarım. Sevdiğim ünlüler-şarkıcılar ; '' Ian Somerhalder, Rihanna, Ke$ha, Lady Gaga '' böyle gidiyor işte. Hayata olumlu bakarım.
Karşımdaki kişilerinde hayata olumlu bakmasını isterim. Gülmeyi, güldürmeyi severim.Gülerim, gülersin, güler.
Immm, sonra...
Senaryo yazmayı, müzik dinlemeyi, dans etmeyi... Çok severim.

İleride Avukat olmak istiyorum. Ama Yönetmende olabilir.

RPG sitelerine üye olmayı çok severim.
Anı yaşayanlardan değilimdir. Herzaman planlı olmayı severim.
Hayatta emin olun ki mutlu olmak için o kadar çok neden var ki. Ama insanlar bazen mutlu olmak için çevresinde olan hiçbirşeyin kıymetini bilemiyor. Kaybetmeden değerini bilmek çok önemli birşey bence. Duygusalamı bağladım ne ? 
Kendimi elimden geldiği kadarıyla tanıttım işte.
Tekrar Hoşgeldiniz...