08-02-2010, 13:45
İlk önce kendimi tanıtmakla başlamak istiyorum .14 yaşında değişik renkli olan ama koyu kahve bilinen saçlarım var. Koyu kahve göz rengine sahip insanım. Pek farklı bir görünüşüm yok . Esmerim ..
Özellikleri : Arkadaşlarım benim bağımlı , takıntılı , sulu göz, tatlı olarak tanımlarlar . Ama benim tanımlamam gıcık , psikopat ve öküz insan olduğumdur .Ahh efendim sürüyle dil bilen biriyim .Rusça, Türkçe, Azerice ve İngilizce . Öğrenmek istediğim o kadar dil varki
Müzikle ilgilenmeyi çok istemiş ve yapamamış insanım ara sıra gitarımı dıngırdatıyorum
Fazla kitap bağımlısı biriyim. Beğendiğim her kitabı da okurum. Merlin , Kavak Yeller, maNga ,Küçük Sırlar ve s. manyağıyım
Ahh bundan sonraki yazılarımda ne paylaştığım belli olmaz çünkü çok dengesizim
Neyse şimdilik bu kadar 
Özellikleri : Arkadaşlarım benim bağımlı , takıntılı , sulu göz, tatlı olarak tanımlarlar . Ama benim tanımlamam gıcık , psikopat ve öküz insan olduğumdur .Ahh efendim sürüyle dil bilen biriyim .Rusça, Türkçe, Azerice ve İngilizce . Öğrenmek istediğim o kadar dil varki
Müzikle ilgilenmeyi çok istemiş ve yapamamış insanım ara sıra gitarımı dıngırdatıyorum
Fazla kitap bağımlısı biriyim. Beğendiğim her kitabı da okurum. Merlin , Kavak Yeller, maNga ,Küçük Sırlar ve s. manyağıyım
Ahh bundan sonraki yazılarımda ne paylaştığım belli olmaz çünkü çok dengesizim
Neyse şimdilik bu kadar 

.Sonra naptım .Off şu toptancılara gittik .Resmen kaybolduğumu düşünüyordum bir ara . Ona soruoruz burdan aşağı burdan yukarı filan diye bacağım koptu . Ama Ankaranın toptancısını da gördüm .Off şu kiyafet toptancısııııı . Öldüreceğim kendimii .Kayınvalide ilan etmişti kendinii:/ . Delirecektim . Oğluma alayım oğluma alayım diyip durdu . Hayvan . Pardon Kayınvalide mi diyim ?! Tepemin tası attı . Ama en komik bölümü oğlunun sünnetlik fotosunu gösterdiği andı . O an gülmekten geberdim tabiki . Adam da mos mor oldu ohhhh canıma değsin böööö . Sen misin gelin diye alan
.Anamm birde iyiki kurtuldum haa yoksa adam zaten müslüm gürses tipli kroydu .Anam ona kurtlar vadisindekilere benzeyen diyor . Tanrımm bu kadın öldürür adamı .Adam manyak 3 tane içki ısmarladı . Hasta . Annem de bundan iyisine mi gideceksin imalatçının oğlu demez mii intihar ediyordum resmen ! .Ayy neyse sonra ki günler de manga tişörtünü arayacağım yaa hayvan gibi geziniyorum . Şoförde bıkmış benden . Neyse geldik bulduk bonema mı ne orayı . Sonra o acı haberi verdiler . Tükenmişmiş tişört dalarım uleyn