Photoshop Destek - Photoshop Dersleri

Tam Versiyon: Kuzu blog :)
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2
İlk önce kendimi tanıtmakla başlamak istiyorum .14 yaşında değişik renkli olan ama koyu kahve bilinen saçlarım var. Koyu kahve göz rengine sahip insanım. Pek farklı bir görünüşüm yok . Esmerim ..
Özellikleri : Arkadaşlarım benim bağımlı , takıntılı , sulu göz, tatlı olarak tanımlarlar . Ama benim tanımlamam gıcık , psikopat ve öküz insan olduğumdur .Ahh efendim sürüyle dil bilen biriyim .Rusça, Türkçe, Azerice ve İngilizce . Öğrenmek istediğim o kadar dil varki Gulumseme Müzikle ilgilenmeyi çok istemiş ve yapamamış insanım ara sıra gitarımı dıngırdatıyorum Puhaha Fazla kitap bağımlısı biriyim. Beğendiğim her kitabı da okurum. Merlin , Kavak Yeller, maNga ,Küçük Sırlar ve s. manyağıyım Gulumseme Ahh bundan sonraki yazılarımda ne paylaştığım belli olmaz çünkü çok dengesizimGulumseme Neyse şimdilik bu kadar Gulumseme
Eths - Crucifere
Je ne m'entends plus.
Je ne m'en sors plus!
Aide-moi, rien qu'une autre fois!
J'ai mâché mes mains.
Je ne sens plus rien.
Éteints moi!
Je sais la vérité, l'ai toujours honorée.
Je sais la vérité, je l'ai toujours détestée.
Non, je ne veux plus m'asseoir.
Ma vie n'était qu'un rêve.
L'amertume s'amoncelle.
Je prie d'être irréelle.
Nos veines ruissellent.
Envahissent ma tête et je crève.
J'ai cassé la beauté, effacé, gratté, cessé d'exister.
Non, je ne veux plus m'asseoir.
Plus envie de te voir prés de moi, non!
Enclin disgracieux.
J'irais brûler mes ailes.
Mutation corporelle.
Je m'aime facétieuse.
Démons malins galopent.
Si beaux, sur leurs chevaux m'enveloppent.
Enlevez-moi!
L'armée d'infidèle me saisira.
Assise.
Non!
J'ai sali les amants de ma langue de serpent.
J'ai enflammé nos chairs avec nos amours passées.
J'ai pleuré les avants, la rage des pères.
J'ai brûlé nos bancs, de toute ma haine, je me lève.
Rien, envie du sien de bien.
Rien, envie de moins de bien.
Plus envie de nos devoirs là-bas!
Plus envie de te voir prés de moi!
Ce que tu ne peux sentir.
Tu n'as pas compris.
Tout ce qui me fait languir.
Tu n'as pas compris.
La vérité, tu ne l'as pas comprise.
M'a rattrapée, tu n'as pas compris: J'y crois encore.

off taktım şu şarkıya özelliklede okumaya çalışmıyorummu belkide fransızcayıda çözerim 775834
İlk yazım ve başınızı şişirmeye başlıyorum . Hayırlı uğurlu olsun .
Farkettim ki şu yaz kadar farklı yaz geçirmemişim . Ciddiyim bu güne kadar hiç bu kadar farklı bir tatil yaşamamıştım .Ne kadar şey öğrendim bir bilseniz .. Öncelikle hastalığımla uğraşıp durdum . Bir kaç kez intihar etmeye kalkıştım . Yapamadım tabiki .. Arkamda bıraktıklarımı düşünüyordum bir yerden sonra .. Belki de Alla korkusu vardı . Bilmiyorum . Tek bildiğim yapamamam .

Belki de kızacaksınız bu itirafımdan sonra .. Ama bu öyle hastalıktı ki düşünce gücümü bile kaybetmiştim . Üzülmeniz ya da vah geçmiş olsun demeniz için demiyorum . Sadece her saçma şey yüzünden stres yapmayın .SİZİN SAĞLIĞINIZ HER KESDEN ÖNEMLİDİR ! Bu gerçeği öğrendim ben ..

Sonra neler öğrendim . Şimdi söyleceklerim komik gelebilir bazılarına . Bazılarıysa şimdi mi öğreniyorsun diyebilir . Ama geç olsun güç olmasın derler .Ne öğrendim .. Öğrendimki kimseye fazla değer vermeyeceksin .. Öyle ya da böyle .. Kendini korumayı bileceksin . Ve bir yerden sonra en büyük hata yapanları bile affedebilirsin . Bu onlar için büyük ders olacaktır . Eğer insanlıkları azcıkta olsun varsa oturup düşünürler . Sizi kırabilirler , üzebilirler ama asla yenik düşmemelisin .Her zaman dik durmalısın .Yenilmez olmalısın . Seni mahvedecek türden bir şey yapsalar bile eğilmeyeceksin . Dik duracaksın . Düşmeyeceksin . Düşsen bile hemen kalkacaksın . Kendimi böyle daha güçlü hissediyorum ..

Evett geldik yazın sonuna . Okullar da açılıyor . Eee her güzel şeyin sonu olmalı dimi ama ?
Napacağım ? Hiççç adam gibi gideceğim okuluma . Sınavıma hazırlanacağım . Vee muhteşemm nefret ettiğim sınavı vereceğim . Ne sınavı diye sormayın burdan bi dalarım . Tepemin tası atıyor ne sınavı diyince . Zaten okulların açılmasını hatırlayınca şu sınav illetinide hatırlıyorum . Oyyy gına geldii .
Neyse gevezeliğime devam . Kendimi bir dergide editör olarak hayal ettim bir an . Komik durum . Okuyucular bana karşı kin beslerler büyük ihtimalle .Sevimsiz biri olduğumu kabul ediyorum .Neyse konumuza gelelim .
Yaz bitiyor ne haltlar yedim ve yemedim . Öncelikle ilaç içe içe kafayıııı - anammmmm dehşett 2 gündür ilaç içmiyorum kahretsin !!- yedim .Ve kesinlikle şu an ilaç içmeyi unuttuğumu farkettim . Tanrımmm yeterrr her halt için de ilaç içilmez kiii . Bh
Offf offf ... Şu tatilde neler neler öğrendim .. Öncelikle kitap kurdu oldum . Gerçekten de eskiden kitap okumayı sevmeyen ben 20 kitap okudum . Heheyt gelişiyorum be anam .Sonra inlere cinlere taktım . Şu Merlini izledim . Anamm 2-3 gün Gayeye çin işkencesi yaptım . Nasıl mı ? Kendimi Camelotun kraliçesi sanıyordum .İkide bir muhafızlar yakalayın şu vatan hainini diyordum . Cidden espri yeteneğim berbat . Kabul ediyorum .Gökten taş yağacak deme gerçektende şu an böyle düşünüyorum.
Valla yukarı baktımdaaa hayvan gibi yazmışım .Dahaa bitmedi hemen sevinmeyin. İzlemediğim film kalmadı resmen. Bazen her gün 2-3 film izliyordum . Manyak derecede film kolik olsamda aslaaa cd almam ve asla sinemaya gitmem . Sinemanın nasıl yer olduğunu filmlerden biliyorum . Gülmeyelim lütfen ..
Çok pahalı ee bnde cimriyim Gulumseme .Neyse bu gün ne izledimm .Imm Azeri kanalda Narnia günlüklerini izledim .Sonra o filmi arattım veeeeeee meğerse filmin hem kitabı hemde bu güne kadar çıkan 3 filmi varmış . Hönk oldum .Filme de bayıldığımı söylemeliyim . İçimden bir an orada olmak ve kılıçlarla savaşmak gelmişti . O kadarrr çok istiyorum kiii .. Şimdi ki savaşların hiç tadı tuzu yok bee .Eskiden adrenalin varmış .Kılıç varmış ok varmış .Nerdeee eski zamanlarrr .Eskiden ne güzel savaşırlarmış . Şimdi her kes evde oturmuş o bunu bombaladı bu onu bombaladıyı izliyorlar .Hayret bişey . Hayır kardeşim savaşacaksın adam gibi savaş ne o öyle korkak gibii . Pehh eski zamanların adamıyım uleyn ben .Neyse iyice sıyırdım .

Geçelim tatilin diğer kısmına . Destür bulmadığım şarkı türü mürü kalmadı . Gerçekten gittim öyle gruplar bulup dinledimkiii .Ahh şu an gönlümden I donr care şarkısını dinlemek geliyor .Tüm dünya şarkılarını dinlemeyi ne çok seviyorum . Keşke bizim ülkede adam gibi şarkı yapanlar olsaydı . Tamam Safura ,Aysel ve milk and kisses oldukça iyi ama daha çok lazım Gulumseme

Şu an Reyhana manyak gibi dastan yazdığımı söylüyorum .Zaten şu yazdığıma başka ne ad verilir ki?
Neyse sürüyle kitap okudum . Ne mi okudum ? Aşk - Elif Şafak, Şeytan marka giyer,Şeytan ve genç kadın (Paulo Coelhoya bayılıyorum ),Romeo ve Jülyet , Gece evi serisi , Açlık oyunları ,Sil baştan , Küçük arı ve s.
Oldukça iyi kitaplardı hepsi ..Gece evini fena halde özledim . Resmen 2 hafta onları okuyarak geçti zamanım . Bir bütün oldukk . Aile oldukk can olduk baş olduk . Her neyse en müthiş anım Ankaraya gitmem ve kuzilerime gitme olaylarımdı .Anammm Ankaraya gitmedik mii . Tanrımmm orası nasıl güzel yerdir . Hafasına suyuna gurban olduğum oyy oyy .Bakünün sıcak havası müthiş derecede bunaltıyor . Ama Ankaranın öğlen hariç diğer kısımlarda havası buz gibi . Aşık olmuştum .Ben soğuğu seven bir bünyeyim .Sıcaktan nefret ederim .Ah bir göreceksiniz oraları .. Altın parka hasta olmuştum .Resmen her kayasına taşına kadar çektim . Yeminle .Hepsini face gardaşa eklemiştim .Haa Ankaradayken her türlü saçma sapan fotoları ekliyordum faceye .Cidden rezaletim . Benim gibilere görmemiş Ankarayı görmüş her türlü foto çekinmiş derler . Tamam kendi fotolarım değil ama farklı ülkeye çıkınca resmen 200 foto çekiyorum yani . Birde 2 tane cd bitirdim .Hehe Poha .Sonra naptım .Off şu toptancılara gittik .Resmen kaybolduğumu düşünüyordum bir ara . Ona soruoruz burdan aşağı burdan yukarı filan diye bacağım koptu . Ama Ankaranın toptancısını da gördüm .Off şu kiyafet toptancısııııı . Öldüreceğim kendimii .Kayınvalide ilan etmişti kendinii:/ . Delirecektim . Oğluma alayım oğluma alayım diyip durdu . Hayvan . Pardon Kayınvalide mi diyim ?! Tepemin tası attı . Ama en komik bölümü oğlunun sünnetlik fotosunu gösterdiği andı . O an gülmekten geberdim tabiki . Adam da mos mor oldu ohhhh canıma değsin böööö . Sen misin gelin diye alan Dil.Anamm birde iyiki kurtuldum haa yoksa adam zaten müslüm gürses tipli kroydu .Anam ona kurtlar vadisindekilere benzeyen diyor . Tanrımm bu kadın öldürür adamı .Adam manyak 3 tane içki ısmarladı . Hasta . Annem de bundan iyisine mi gideceksin imalatçının oğlu demez mii intihar ediyordum resmen ! .Ayy neyse sonra ki günler de manga tişörtünü arayacağım yaa hayvan gibi geziniyorum . Şoförde bıkmış benden . Neyse geldik bulduk bonema mı ne orayı . Sonra o acı haberi verdiler . Tükenmişmiş tişört dalarım uleyn Bh. Efkarlandım .Allahın Ankarasında bir tişört bulamadım . Ha sonra adam gidip yine aratmış orda da yokmuş . Tenrimmmm .Ağlayacağım Bh Ama ben naptımm hehh kitap manyağı olduğumu farkettim . Öyle böyle değil . Sinirden kitapçıya girdim 3 kitap aldım .Sinirim yatıştı .Cidden .

Sonra aşk acısı çekiyordum zaten. Amann benim aşk acım da komedidir . Yoldan geçen birinden hoşlanırım aşk derim .Napayım gerçekten aşık olmayım diye kandırıyorum kendimi .Ama onun başkasını sevdiğini duyunca hüzünlenmiştim be anam .Tamam hep platonik yaşadım amaaa işte ara sıra can sıkıntısından ağlıyorum . Hobi edinmiştim bir ara Poha Ağlama hobisi .Manyak derecede ağlardım.Neyse yahu şu Ankara olayı da bitti geldik canım gülüm Azerbaycanımıza .İfendim ayağımı atınca hah geldik yine dedim .Neden mii ?Sıcaktan geberiyordum ulaynnn !!! Off bayağı da sıcaktı .Sen kalk Ankaradan Baküye gel Ankara yağmurlu olsun Bakü cehennem gibi .Neyse onu da atlattık . Özlemiştim evimi ocağımı Gulumseme .Sonra hastalık olayları çıktı zaten . Doğumgünleriydi oydu şuydu buydu derken ohoo vakit temmuzdu . Ben o sıralar kan vermeye gittim ve kanı görünce fena halde kan içmek isteği uyandı .Yeni vampir türümüz hayırlı olsun .Çak çak çak çakk .Sağolasınız .Ama kan var yaaa süperdii .Gece evini okumaya başlayınca iyice kan manyağı olmuştum .Harbiden . Kan içesim vardı Poha Komik durum farkındayım .Kendimi öyle kaptırmışım kii ..Ayrıca kanın tadı çok güzel . Demirin tadıyla sanki tuz karışmış gibi .Off ağzım sulandı . Annemlere de söylemiştim öcüymüşüm gibi bakmıştılar bana .Napayım çok güzel tadı var .Haa şu sıralar da Vişne suyu içiyorum .Valla tadı vişneden çok şaraba benziyor .Tamam şarap içmedim ama 6. hissim öyle diyor Dil

Neyse efendim sizleri iyice iğrendirdim.Geçelim diğer dedikodulara .Meryemle aramız bozuldu . Tamamen de bitti diyebiliriz . Umrumda mı hayır .Hatta bitti diye mutluyum umutluyum . Sonra esincanla konuştuk öyle işte . Esin yeni adın hayırlı uğurlu olsun Gulumseme Esincannn Poha

Sonra bazı olaylara burnumu sokuyorum şu sıralar .Ajan Kumru oldum milletin başına .Bir ara fsde sapıklık yapıyordum .Tanrımm ne eğlenceli işmiş . Gülmekten ölmüştüm .Bir ara siz de deneyin .
Sonra twilight sitesinde takıla takıla sürüyle arkadaş edindim .Seviliyorlar Gulumseme Saplantı hikayesi geliyor aklıma .Amazon o bir katill Gulumseme Ama ben onu çokk seviyorum kiii Gulumseme Şule de ayrılmış yazarlıktran ühüüü özleyeceğim Bh
Vay arkadaş twitteri de bu yaz ayında çözdüm . 900 küsür twitim var Poha Hayvan gibi yazıyorum Bende bu çene olduktan sonra . Formspring deseniz şu sıralar soru yüzü görmeyen bünye olarak tarihe geçmiş bulunmaktayım .Sanırsam 600 küsür soru sorulmuştu .Tamam çoğu soruyu milletin cevapladığı soruları cevaplayarak geçirdim .Napayım soru moru yok Bh
Yeni gruplar olarak Hypnogaja'nı,Guns'n' roses'i ,Tatu 'yu , Aloha from hell'i ve aklıma gelmeyen sürüyle grup tanıdım .Erkeklerle ilgili fobimi yenmeye çalışıyorum.Gerçektende onlara kibar davranıyorum .İnanılır gibi değil .Acaba bu sene okulda nasıl birisi olayacağım diye düşünmeden edemiyorum .Çünkü bu yaz tatili çok şeyi değiştirdi gibi .Göreceğim ..Neyse durr yahuu hönk .Pazar ben niye izlemedim diziyi . Yerli testere vardı off . Aman zaten izleyince tepemin tası atıyor . Off yerli testere dedim de Esmamı özledim.Olley hala msndeymiş yaşasınnn Gulumseme Acaba nasıl bayağı özlemişim .Neyse yaz tatilinde bir site birde blog açtım . Off siteme hiç bakmıyorum .Amannn salla Kumru . Uğraşırsın sonra .. Neyse farkettimki grafikerlikle aram oldukça iyi 5.öğrencim oldu .Ve ben şu an evdeki fareyi kovmakla meşgülüm .Çık çık sesler çıkarıyor höşt möşt diyorum .Hala burda hayvan kafasını ezcem de korkuyorum .Hee grafikerlik diyorduk .Shopla aram çok iyi haa .Birde bilgisayarda çok şey öğrendim diye ailem profösör diyor .Anlamıyor profösörlük durum mu var ? Neyse şımartılmakta güzeldir .Şu an napıyorum ? Şu an Esmaya teselli veriyorum .Ahh kırık kalpler durağı Gulumseme ..Neyse almanca öğrenmeye başladım .Uzun zamandır 3. derse bakmadım .Yarın bakayım . İch bin madchen . Heh unutmamışım aferim .3. dersi de öğreneyim gerçi 50 ders var .Neyse ne öğrensem kardır .Rusça dersinede 2 gün kaldı poff .Hoca suyumu çıkarıyor resmen .Geberiyorum .Okulda şimdi ingilizce dersi konuşma dersi olur yine .Off şu hocanın ağzını burnunu dağıtırım valla .Neyse şu yüzme , tenis ,okçuluk ve kılıç oynatmaya aşık oldum . Umarım her hangi birine giderim.
Neyse ya yaz yaz geberdim .Şunu söyleceğim .Bu yaz çok hayırlı oldu .Beni değiştirdi ve çok öğretti . Hala yaşayabiliyorum diye şükür ediyorum .Ve onu özlüyorum .Nerdesin yahu ..
Aloha from hell -Hello ,hello
Uyku zamanı !
Blogg ben geldim . Abi rusçadan da kaytarmış bulunmaktayım . Sabahın köründe kardeşimin venklemesine uyandım . Şu an yanımda bilgisayara bakıyor öküz.Sonra fena halde yağmurun yağdığını gördüm .Offf ben hastasıyım yağmurun bilir misin ? Sabahtan akşama kadar yağmur yağsın ben de altında oturayım .
Varya yağmur çok cikis . Aşık mı oldum neyyyy Poha.Neyse efendim sonra gitmiş 11den 16ya kadar hayvan gibi uyumuşum . Abiciğim ben ne çok uyuyorum bee . Okulda açılacak napacağım ben ? Birde sabahın körü uyanacağım . Puff neyse yağmur damlıyor anamların odasına .Vıhhh diyorum sadece . Canım da sıkıldı . Acayip bir rüya gördüm valla hatırlasam kitap yazarım .Şanslı yaratığım ki hatırlamadım .Yoksa paraya mazallah euro derdim .Ayrıca bebikcan annem kiyafetlerimi benden gizli temizlik şeysi yapıyormuş . Valla bu evde adam akıllı insan yok ! Neyse cancan ben edit büdütümü yapıp kitap okuyacağım muacan .
Kumcanın gece saçmalıkları
Hey blogcan çok pis uykum var . Uyuyacağım birazdan . Ha bir de olum güncellemeleri yapıyorum . Yaa acaba psd de sorunmu var yoksa herkesde böyle mi çıkıyor . Off kahretsin . Eğer herkesde böyle çıkıyorsa nanayı yerim . Yok blogcan İyiymiş bizim Emre manyağı nda sorun çıktı ama düzeltti . Tırsıyordum lan .
Neyse blogcan biliyor musun noldu bu gün ? Hayvanlar gibi uyudum tüm gün . Rezaletim ! Neyse bir de rüyamdan uyandım zorla boğazıma iyneler batıyordu . Off çok canım yandı ya . Su içtim filan geçti . Sonra tekrar uyudum . Resmen akşama kadar uyudum ve uyanalı 6 saat oluyor hala uykum var . Kaçacağım birazdan ve hayvan gibi uyuyacağım . Aaa dur faceye bakıyım belki gelmiştir benim hödük .
Evett buldum hödüğümü . Ayy bir sevindim bir sevindimm . Anaa yazdı .Hödükcanım . Bıktı mı acaba benden ?
Bıkmıştır lan ühüü . Döverim bıkamazsın nuleyn . Kumrucuk kendnden şeyler uydurma !
Off off sıkıldı ruhum ta tam
Düştüm düştüm ha ham he yazdı .
Vee o saçma soruyu ona sordum? Hatta yeni sözcük buldum saçmalama yerine absürtleşme . Heh yazdu.
Msne davet edeyimmi ? Edeyim ulan .
Bıkmış lan benden Bh böhü öküzcan . Dalarım .Noldu lan buna ? Şaka bir yana da ne bileyim konuşması değişmiş . Off sinirim atıyor . Neden zorla bir şey yaptırmaya kalkışırsın ki ? Neyse ya morel düşüşlerindeyim . Hayvan yerine konulmuş gibi hissediyorum . Şimdi ağlayacağım sinirden haa .
Tepem attıBh Heyy o değil gibi . Ne bileyim o öyle konuşmuyor .Ama ondan başka kimsede onu bıktırdığımı bilmiyor :S Off gerilim gerilim modundayım yahu . Bh Hüzünlüyüm . Hiç kimse adam olmaz tavrındayım şu an .
Mutsuzum nan blogcan teselli ver Bh Hüzün müzün Bh

Heh yok nan düzeldi konuşması Poha Neysem şimdi bloguyla dalga geçiyorum . Bir insanın blogunda 1 tane bile yazı olmaz mı PohaPoha
Öleceğim agam Poha Neyse hacıcan yarın sana devam ederim öper mucuklarım .
İyi geceler my baby Gulumseme
Okul ,cicişler,dedecik ,amerikan cücüğü
Can cann ben geldim . Of lan bugün hödük gibi gezdim . Anamm cicişler aldım kendimmeee .
Okul cicişleri la aslında bakıyorum da çizip karalamayı özlemişim can can . He valla o bok yazımla ödevleri yazmak bir de matcığımı çözmek . Anamm matt seni ben yerem yerrr .
Cicişler aldım . Tamam cicişlerim çok sade ama ciciş işte . Neyse efendim ciciş dedim de aklıma bak kim geldi .
Hehh akıllı blog tabisikide Esra Can Ceyda Can kardeşleri . Çok ciciş insanlardır kendileri .
Bak efendim ciciş lafı çok ciciş bir laftır . Seviyorum cicişlemeyi .La onların ciciş programı vardı zaten .Offf kapatmışlar ! Çok sinirlenmiştim yahu.Ben Okanın programını onlar için izliyordum . Çok ciks ablacıklar .
O kadar zekiler ki Tanrımm bu kadar zeki olacak ne yaptılar diyorum . Ciddiyim .Tapılası varlıklar .
Bu arada ben her hangi insana tapıyorum sana demem heaa . Söyleyeyim de . Çok pis kıl olurum . Çünküm Allahtan başka kimseye tapmam ben .
Kötü insanım la ben . Ama bugün mutlu olacağım bir şey yaptım .Bence bir yerlerde sizde yapınız . Misalen yaşlı bir dede gördünüz . Ve oturmuş her hangi müzik aleti çalıyor, para bekliyor 3-5 kuruşta olsun verin .
Bugün öyle yaptım . Dedecik nasıl mutlu oldu göreceksin . Çok duygulandım yahu .Mavi gözleri parlıyordu mutluluktan . Canım dedecik gider evine ekmek alır Gulumseme
Anaa okul konusundan cicişe ordan esra ceydaya ordan tapmaya ordan da dedeye gelmişim . Çok öküz insanım . Bu çeneki varr . Hiç susmaz. La blogcan geçen blogları karıştırıyordum tatlı bir erkek gördüm off çok şekerdi be blog Gulumseme
Gözlüklü filan amerikan cücüğü . Anamm çok cikisti . Neyse biliyor musun blogcan tekrardan resim aşkım başladı . Birazdan gidip deneyeceğim . Seni çok çok öperim kuzuşş . Bir de yeni yazarlarımız hayırlı uğurlu olsun Gulumseme
Arada saat dilimi farkı olduğu için birleştirmiyorum bu defalık.
Bundan sonra flood yapmamaya dikkat et lütfen.
Sayfa: 1 2
Referans URL