Photoshop Destek - Photoshop Dersleri

Tam Versiyon: Inception/Başlangıç
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2 3
Dom Cobb (Leonardo DiCaprio) çok yetenekli bir hırsızdır. Uzmanlık alanı, zihnin en savunmasız olduğu rüya görme anında, bilinçaltının derinliklerindeki değerli sırları çekip çıkarmak ve onları çalmaktır. Cobb’un bu ender mahareti, onu kurumsal casusluğun tehlikeli yeni dünyasında aranan bir oyuncu yapmıştır. Ancak, aynı zamanda bu durum onu uluslararası bir kaçak yapmış ve sevdiği herşeye malolmuştur. Cobb’a içinde bulunduğu durumdan kurtulmasını sağlayacak bir fırsat sunulur. Ona hayatını geri verebilecek son bir iş; tabi eğer imkansız “başlangıç”ı tamamlayabilirse. Mükemmel soygun yerine, Cobb ve takımındaki profesyoneller bu sefer tam tersini yapmak zorundadır; görevleri bir fikri çalmak değil onu yerleştirmektir. Eğer başarırlarsa, mükemmel suç bu olacaktır. Ama ne dikkatle yapılan planlamalar, ne de uzmanlıkları, onları, her hareketlerini önceden tahmin ettiği anlaşılan tehlikeli düşmanlarına karşı hazırlıklı kılabilir. Bu, gelişini sadece Cobb’un görebildiği bir düşmandır.

Oyuncular

Leonardo DiCaprio (Cobb) , Ken Watanabe (Saito) , Joseph Gordon-Levitt (Arthur) , Marion Cotillard (Mal) , Ellen Page (Ariadne)

ALINTIDIR.

film kesinlikle süperdi
sinemada izlerken ikinci yarısında nefesimi tuttum Poha
mükemmeldi *-*
Nolan bu tür filmlerde artık usta oldu, ki olmuştu zaten.
Leonardo Lovelover oyunculuğunu yine ve yine gösterdi.
Yalnız ben burda Fischer (Cillian Murphy)'ı çok beğendim, adam Nolan'ın tüm filmlerinde oynadı neredeyse, başarılı da. Joseph'e karizmatik adam rolü vermişler ama o her zaman sempatik olacağı için pek yakışmamıştı. İşinin ehli adam tipi uymasa da rolünü mükemmel oynadı.
Birşeyler daha söylerdim ama spoiler olmasın şimdi, kısaca beğendim. Beğenmemin sebebi senaryo ve Leonardodur. Yoksa bi Kara Şövalyenin tadını alamadım .
Gitmem gerek. Fgi
Beğendim ben. Filmin kendisi kadar müzikleri de muhteşem olmuş.
Rahatsız olduğum tek konu Puhaha (spoiler) :
En sonunda totem dönüyor, dönüyor, salondaki herkes düşmesini isterken düşmek üzere gibi oluyor ardından da film bitiyor Omg Böyle bir son yapılır mı abi Omg
Gitmek istiyorum ama bir türlü fırsat bulamadım Omg
Aman tanrım o nasıl bir filmdi öyle, bayıldım!
(08-08-2010 11:47)Winterhearted demiş ki: [ -> ]Beğendim ben. Filmin kendisi kadar müzikleri de muhteşem olmuş.
Rahatsız olduğum tek konu Puhaha (spoiler) :
En sonunda totem dönüyor, dönüyor, salondaki herkes düşmesini isterken düşmek üzere gibi oluyor ardından da film bitiyor Omg Böyle bir son yapılır mı abi Omg
SPOİLER
o da işin acı tarafı, çocukları da bir rüyaydı . herşey gibi .. Ehe
Sayfa: 1 2 3
Referans URL