01-02-2011, 17:24
Merhaba arkadaşlaaar. Adım Buse. 14 yaşındayım. Psyi gerçekten çok seviyorum. Ps merakı 11 yaşındayken başladı ve şuanda halen bişeyler öğrenmek için forumların altını üstüne getiriyorum. (: Çok iyi ps yaptığımı düşünmüyorum insallah burada gelistirecegim. Kristen Stewart, Demi Lovato ve Aslı Enver fanıyım. Onları gerçekten çok seviyorum. Bunun yanında sıkı Sarp Palaur fanıyımdır. Rap dinleyeceksem eğer şanışer,sehabe ve betanın dışında pek başka rapci dinlemem. Genelde müzikte Rock ve Pop'u daha çok sevdığım icin (: hayatı dolu dolu yaşamayı seviyorum. Somurtmak pek bana göre bir şey değil. Daima güleriim, alwaysmile felsefesii
bunun dışında kitap okumaya bayılırım. Boş zamanlarımın vazgeçilmezidir ♥ Favori kitaplarım arasında başlıca en son yürekler ölür, uçurtma avcısı, gece evi, açlık oyunlari ve alacakaranlık serileri gelir. Kitap okumak bir tutkudur bana göre. Ee birazda sizi tanıyayım 
bunun dışında kitap okumaya bayılırım. Boş zamanlarımın vazgeçilmezidir ♥ Favori kitaplarım arasında başlıca en son yürekler ölür, uçurtma avcısı, gece evi, açlık oyunlari ve alacakaranlık serileri gelir. Kitap okumak bir tutkudur bana göre. Ee birazda sizi tanıyayım