Photoshop Destek - Photoshop Dersleri

Tam Versiyon: Topaz Vivacity (Photoshop plug-in)
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2 3 4 5
Forumda arattım ama bulamadım,paylaşmak istedim..

Program hakkında birkaç bilgi;
Topaz Vivacity görüntüyü geliştirmeye yarar. Düşük çözünürlükteki fotoğrafların kalitesini arttırır. Fotoğraftaki noise denilen bozukluğu giderir.
Bunun dışında sharpen uygulama özelliği vardır.
(Not: Genel photoshop'ta bu özellikleri kullanabilirsiniz ama topaz bunu kaliteyi düşürmeden hatta tam tersi artırarak yapıyor.

Kullanmak isteyen arkadaşlar için;
Setup'ı kurduktan sonra C->Program files'tan topaz dosyasını bulun (ya da başka yere kurduysanız ordan dosyayı bulun) daha sonra "TVPlugins" dosyasının içindekileri kopyalayın ve yine program files'tan adobe photoshop'u bulup plug-ins dosyasının içine yapıştırın.
NOT: Benim indirdiğim sürüm için (1.3.1) bir yerde cs5'te çalışıyor diye yazıyordu bazılarında ise hepsinde..
ama ben CS3'e kurdum çalışıyor.

Topaz Vivacity'i kurduktan sonra filter->topaz vivacity'den seçeneklere ulaşabilirsiniz.
[Resim: 30hlutv.png]

Bu da benim denemem, kullanmak isteyen arkadaşlar için öneririm gerçekten çok güzelGulumseme
[Resim: 32znlky.png]

EDİT: Programın crack'li olanını buldum, dns ayarlarından dolayı benim indirdiğim yerden belki indiremezsiniz diye kendim upload ettim;
(Crack'i içinde. Programı kurduktan sonra Crack dosyasının içindekini windows->system32'nin içine atın.)

İndir
işime yarayacak, sağol ^-^
Güzelmiş. Çalışmalarımda çok işime yarıcak. Teşekkürler.
Rica ederiim((:
Çok güzeeeel ♥
Teşekkürleeer.
Vaaayy bir zamanlar bunu bulabilmek için google'da gezinmediğim yabancı site kalmamıştı,sonunda biryerdn indirebilmiştim ama o da serial istemişti yarım kalmıştı.Sağol en kısa zamanda kurmaya çalışıcamm ((:
teşekkürler canım şu aralar çok merak ettiğim programlardan bir tanesi bu.peki ama ücretli mi ?
Sayfa: 1 2 3 4 5
Referans URL