Photoshop Destek - Photoshop Dersleri

Tam Versiyon: ismi olmayan bir blog.
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2 3 4
[Resim: tumblr_lyadwjDyti1qg7lypo1_500.gif]
Yukarıda gördüğünüz Melek varya,işte o benim hayatım.Öyle normal bir fan değilim abi ben.Bir insan her fotoğrafına baktığında sırıtabilir mi?Bu kız bana güçlü olmayı,hayallerimin peşinden koşmayı öğretti.Bu sene 6. senemiz oluyor.Koskaca 6 sene az mı?Gülüşüne tapıyorum,o kadar içten gülüyor ki.Ve bu anticiler ne komikler lan meleğimin gülüşüne laf yapıyorlar.Demi çok şey yaşadı,ve bunların hepsini atlattı.Buna rağmen hala o gülüşünü sergiliyor.Rehabilitasyon'a gittiğinde ona deli dendi,psikolojisi bozulmuş denildi fakat o bunu hemen atlattı ve Lovatic'lerine geri döndü.Ben bunu biliyordum!O hayatımda tanıdığım en güçlü insan.Ayrıca şu Ünlülerden hayranlarına en fazla değer veren ünlü Demi.Konserde Lovaticlerini gördüğünde ağlayan birisi bu kız.O üzüldüğü zaman bende üzülüyorum,o sevindiği zaman bende seviniyorum.Bu kız varya işte benim nefesim.Düşünüyorumda neden bu kadar melek?Bi insan bir ünlüyü en fazla ne kadar sevebilir ki?Ben aşırı seviyorum.Hayranlıkta öte birşey bu.Sesi çok güzel,kendisi aşırı güzel,herşeyi mükemmel.Kusursuz birisi.Benimde sorunlarım vardı Demi benim kahramanım o bana güçlü olmayı öğretti,her ne olursa olsun güçlü olmayı,insanların senin hakkında söylediklerini kafama takmamamı öğretti.Anticiler Demi'nin fotoğraflarına saçma sapan şeyler söylediler sahte Lovatic'ler birkaç fotoğraf yüzünden artık Lovatic değil.Aslında az önce söylemiştim bunlar sahte fan.Demi ne yaparsa yapsın,nasıl fotoğraf çekilirse çekilsin sonsuza kadar Lovatic'im,sonsuza kadar onu destekleyeceğim,savunacağım.Onunla gurur duyuyorum normal bir insan bunların üstesinden gelemezdi,kesinlikle gelemezdi.Demi değişmedi,sadece büyüdü.Ben onu her haliyle seviyorum,ve inanın birçok fandan daha fazla.
foreverLOVATIC
xoxo
[Resim: tumblr_luf33hPLlg1r4exhmo1_500_large.jpg]
aynen öyle.
[Resim: tumblr_lz2k7hYSwO1rnyob3o7_500_large.gif]
az gülmedim he asdfghj Puhaha
Doğruları bildiğimde,yalanlarınızı dinlemeyi seviyorum.
[Resim: tumblr_lyx4xj3cEZ1r96yc7o1_500_large.gif]
oy dağlar.
[Resim: 405503_277526295646235_107785525953647_6..._large.jpg]
[Resim: tumblr_lyxejvZVUv1qmz7a0o1_250.jpg] [Resim: tumblr_lyxejvZVUv1qmz7a0o2_250.gif]
and you're our SISTER
Sayfa: 1 2 3 4
Referans URL