Photoshop Destek - Photoshop Dersleri

Tam Versiyon: Şifremi unuttum yeni üyelik alayım saçmalığı !
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2 3 4 5 6
Arkadaşlar şu sıralar nedense herkes şifresini unutuyor ve bize danışmadan direk yeni üyelik alıyor. Onuda geçtim yeni üyelik aldıktan sonra bize şifremi unuttum bunu silin diğer üyeliğimin şifresini verin deme zahmetinde bile bulunmuyor bazı arkadaşlarımız.
1 oldu 2 oldu affettim. Artık şifremi unuttum diyerek yeni üyelik alırsınız ve bizler tarafından fark edilirseniz işte o zaman iki hesabınızıda yasaklarım, IP'nizde bannlanır. Şifrenizi unuttuğunuz taktirde bize veya görevlilere ulaşın. Bana ulaşmak için aşağıdaki adresi kullanabilirsiniz. Sadece üyelik ve hesap sorunları için ekleyin. Ps hakkında bi sorununuz olupta eklerseniz direk silerim... Saygılar.

yagmur.brbrgl@hotmail.com
Çok haklısın canım..
İyi düşünmüşsün..
Bazen bende giremiyorum
Şifreniz yanlış diyor
Sayfayı kapayıp açınca düzeliyor..
Evet Yağmur haklısın artık bu durum içinden çıkılamaz bir hal aldı.
Seninle iletişim kurabilirler veya bir adminle. Tamam yeni üyelik açtılar diyelim, sana ö.m atıp bunu bildirebilirler. Veya Ezgi'ye.

Umarım artık bu durum abartılmaktan çıkar.
haklısın birtanem =)
şifreni unuttun bölümü süs olsun diye değil hoş boşu boşuna üyelik alıyorlar. Puah
birşey olursa ben enmesenden sana ulaşırım (:
verdiğini de ezberledim tamam artık =D
Kesinlikle katılıyoruuuum
Bazıları keyfinden alıyor Sonrada sıkışınca
şifremi unuttum diyor =S
Çok haklısın canım.
Şifreleri birkez kabul edilmeyince hop yeni üyelik alıyorlar.Şifremi Unuttum bölümü boşa mı?
Umarım bu yöntemden sonra böyle konular yüzünden 2 hesap alınmaz. (:
Sayfa: 1 2 3 4 5 6
Referans URL